Overslaan naar content

Marketeer (Copywriter) (32-40u)

Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.200 per maandSales & Marketing

Functieomschrijving

Ben jij een gepassioneerde verhalenverteller met een scherp oog voor detail en een instinctieve kennis van wat mensen boeit? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team als Copywriter/Marketeer!


Wie wij zijn
Sanday is niet zomaar een IT-bedrijf; Sanday is het resultaat van een mooie fusie tussen Promedico en Omnihis. Samen vormen we een dynamische organisatie die softwareoplossingen creëert om de eerstelijnszorg naadloos te verbinden met andere zorgprofessionals en partners. Ons motto? "Slim samenwerken voor betere zorg!" Met meer dan 35 jaar aan technische expertise in onze achterzak, werken we samen met ruim 160 collega's om de software tot in de puntjes te verfijnen. 'Sanday mensen' zijn echte IT-professionals met een zorghart!


Wat ga je doen

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren van boeiende en relevante content die aansluit bij onze merkidentiteit en onze doelgroep aanspreekt. Dit doe je niet alleen, maar samen met onze creatieve toppers Sterre, Maurice en Jeffrey. Je zult nauw samenwerken met verschillende afdelingen, zoals customer succes, sales en productontwikkeling. Je zult dingen schrijven die mensen willen lezen - en delen met hun vrienden, en hun vrienden delen met hun vrienden, en zo verder, en zo verder...


Maar wat doe je dan zoal de hele dag? Nou, komt ie:

 • Het schrijven van pakkende blogposts, nieuwsbrieven, sociale media-updates en andere content om Sanday te promoten en onze expertise te demonstreren.
 • Het ontwikkelen van contentstrategieën die gericht zijn op het vergroten van ons bereik, het genereren van leads en het stimuleren van conversies.
 • Het managen van onze contentkalender als een dirigent van een symfonieorkest, zodat alles op tijd en in harmonie wordt gepubliceerd.
 • Het bijhouden van de laatste trends in de wereld van contentmarketing en deze gebruiken om ons voordeel te behalen - wie zei er dat werk geen excuus was om op TikTok te zitten?
 • Organiseren van beurzen, afnemen van interviews, en alle voorkomende marketingwerkzaamheden.

Vereisten

Wie ben je?

Je bent nauwkeurig en flexibel, kan goed luisteren en leert snel. Je werkt graag samen met collega’s en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Je denkt in oplossingen en bent duidelijk in je communicatie. Last but zeker not least: je hebt een goed gevoel voor humor en krijgt energie van een team dat elke dag begint met een lach!


En verder breng je mee:

 • Hbo werk- en denkniveau, met een opleiding in de richting van Marketing en/of Communicatie.
 • Een foutloze beheersing van de Nederlandse taal.
 • Uitstekende digitale vaardigheden.
 • Een hart voor de zorg en/of de maatschappij.
 • Goede beheersing van de Engelse taal, in woord en geschrift.


Wat we jou bieden

Sanday bied je een zeer uitdagende functie in een groeiende dynamische organisatie die gericht is op kwaliteit en innovatie. We bieden je de ervaring om mee te werken aan onze continue verbeteringen en ontwikkeling van onze nieuwe producten en diensten. Het betreft een contract vooralsnog voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband.

We hechten veel waarde aan onze informele en inclusieve werksfeer (onze directeur heet Gijs, en draagt het liefst een hoodie) waar iedereen zichzelf kan zijn. We geloven in het efficiënt gebruik maken van je tijd; een goede balans tussen werk en privé dus. Onder andere door hybride te werken en flexibele werktijden (bijv 4x9).


Oh en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden! Zoals:

 • Geld natuurlijk: €2.500- tot €3.200 bruto per maand (obv 40 uur per week).
 • 26 vakantiedagen (en de mogelijkheid om bij te kopen), extra verlof bij jubilea of om vrijwilligerswerk te doen.
 • Reiskostenvergoeding
 • Een goede pensioenregeling bij Zwitserleven. Wij nemen het grootste gedeelte van jouw premie voor onze rekening.
 • Thuiswerkvergoeding en een bijdrage voor jouw thuiswerkplek.
 • Een ruim trainings- en opleidingsbudget. We investeren graag in jouw brein.
 • Member-gets-member regeling; een bonus bij het aanbrengen van een nieuwe collega.
 • Een eigen bedrijfsmasseuse, fruit op het werk, fanatieke tafelvoetbaltegenstanders en een gezellige personeelsvereniging met uitjes, bbq’s, brunches en borrels!


Dit wil ik!

Direct solliciteren? We zien je reactie graag tegemoet! Meer weten of sfeer proeven? Neem dan contact op met Vanessa van der Vlies, Recruitment Adviseur. Tel 06-8687 8380

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de juiste match gevonden hebben sluiten we de vacature.


Werving & Selectiebureaus, consultancy en/of detacheringsbureau?

We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken onze kandidaten rechtstreeks en werken met vaste partners. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op onze vacatures, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.


Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.500 - € 3.200 per maand
Sales & Marketing

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

See you on Sanday.