Overslaan naar content

Recruiter (24-32u)

Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maandHR

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een rol waarin je jouw passie voor mensen kunt combineren met flexibiliteit en vrijheid? Word dan de nieuwe Recruiter bij Sanday!


Sanday is een belangrijke speler op de Nederlandse markt voor informatiesystemen voor de eerstelijnsgezondheidszorg. Met ons gloednieuwe platform welke huisartsen, apothekers en apotheekhoudende huisartsen naadloos verbindt met andere zorgprofessionals en partners. Ons motto? "Slim samenwerken voor betere zorg!" Met meer dan 35 jaar aan technische expertise in de achterzak, werken we samen met ruim 160 collega's om onze klanten optimaal van dienst te zijn. 'Sanday mensen' zijn echte IT-professionals met een zorghart!


Als recruiter bij Sanday ben je van A-Z verantwoordelijk voor het recruitmentproces; van vacature teksten schrijven tot de eerste gesprekken voeren. Met jouw creativiteit weet je de juiste kandidaten aan te trekken en vervolgens te binden en boeien. Je stelt de kandidaat altijd centraal en beheert het proces rondom de kandidaten in Recruitee, het systeem waarin het gehele recruitmentproces wordt bijgehouden. Je bent sterk in stakeholdermanagement en onderhoudt contact met externe recruitment partijen. Intern werk je nauw samen met de HR-manager en de hiring managers. Bij Sanday krijg je de ruimte en flexibiliteit om je eigen werkzaamheden in te plannen.

Kortom, jij zorgt op jouw manier voor een optimale kandidaat beleving en gaat op zoek naar de juiste match tussen potentiële kandidaten en de openstaande vacatures.

We zoeken een nieuwe collega die minimaal 24u beschikbaar is, verspreid over 4 dagen. Bijvoorbeeld 4x7.


Wat bieden wij


We hechten veel waarde aan onze informele en inclusieve werksfeer (onze directeur heet Gijs, en draagt het liefst een hoodie) waar iedereen zichzelf kan zijn. We geloven in het efficiënt gebruik maken van je tijd; een goede balans tussen werk en privé dus. Onder andere door hybride te werken en flexibele werktijden.


En verder:

 • Een salaris tussen de €3.000-€4.000
 • Een functie met veel eigen verantwoordelijkheden en flexibiliteit.
 • Hybride werken. Een goede balans tussen werk en privé is voor de Sanday belangrijk. Gemiddeld ben je (minimaal) 1 à 2 dagen per week in Utrecht aanwezig.
 • 26 vakantiedagen op basis van 40u. (en de mogelijkheid om die bij te kopen), extra verlof bij jubilea of om vrijwilligerswerk te doen.
 • Een reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling bij Zwitserleven.
 • Een laptop, telefoon, een thuiswerkvergoeding en een bijdrage om jouw thuiswerkplek in te richten.
 • Een eigen bedrijfsmasseuse en fanatieke tafelvoetbaltegenstanders.
 • Een ruim training- en opleidingsbudget.
 • Heel veel leuke, betrokken collega’s die allemaal een IT-hart voor de zorg hebben.


Dit wil ik!
Direct solliciteren? We zien je reactie graag tegemoet! Meer weten? Neem dan contact op met Vanessa van der Vlies, Recruitment Adviseur. Tel 06-8687 8380


Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de juiste match gevonden hebben sluiten we de vacature.


Werving & Selectiebureaus, consultancy en/of detacheringsbureau?

We stellen de interesse op prijs, maar we zoeken onze kandidaten rechtstreeks en werken met vaste partners. Dit betekent dat alle ongevraagde profielen die worden aangeboden op onze vacatures, als directe sollicitaties zullen worden behandeld.


Vereisten

Functie-eisen

Je bent communicatief vaardig, klantgericht, schakelt snel en hebt een positief kritische houding. Ook ben je zelfredzaam en weet je van aanpakken.

Daarnaast breng je mee:


 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke rol of een afgeronde HR-opleiding.
 • Een foutloze beheersing van de Nederlandse taal, Engelse taal is een pré.
 • Een hart voor de zorg en/of maatschappij.
 • Hbo werk- en denkniveau.
Hybride
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.000 - € 4.000 per maand
HR

of

Apply with Indeed onbeschikbaar

See you on Sanday.