Over Sanday

Door slim te verbinden, maken we de zorg in Nederland elke dag een beetje beter en efficiënter.

 

De zorg staat voor een uitdaging. Minder beschikbare zorgverleners, een grotere zorgvraag, gefragmenteerde informatie-eilandjes… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Sanday, de fusieorganisatie van Promedico en Omnihis, helpt bij de oplossing. Ons gloednieuwe open platform verbindt huisartsen, apothekers en apotheekhoudende huisartsen iedere dag met hun patiënt, andere zorgprofessionals en partners. Zonder ruis, zonder hiaten, zonder knelpunten. We noemen onszelf niet voor niets de digitale zorgverbinders!

Kom je er bij?

Handen uit de mouwen! Wij bouwen een platform om de uitdagingen in de zorg te tackelen. We gaan slim samenwerken voor betere zorg. En wie weet kan jij ons helpen. Neem een kijkje hieronder voor alle actuele vacatures.

werken bij

Recente vacatures

 • Medewerker Support/Servicedesk Scipio

  • Winthontlaan 6, 3526 KV Utrecht, Nederland
  • Gepubliceerd op 1 dag ago

  Als servicedeskmedewerker van Scipio ondersteun je meer dan duizend huisartsen, hun assistentes en praktijkondersteuners met hun HIS. Zo help jij om werkprocessen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Samen met een jong, ervaren team van andere Servicedeskmedewerkers werk je nauw samen met onze Development afdeling. Jij vormt straks met jouw team namelijk dé schakel tussen onze gebruikers en de softwareontwikkeling! We ontmoeten elkaar regelmatig op kantoor in Utrecht maar werken ook vanuit huis.

 • Accountmanager

  • Winthontlaan 6, 3526 KV Utrecht, Nederland
  • Gepubliceerd op 2 dagen ago

  Wij zoeken een salestopper die ons team komt versterken. Jouw focus ligt bij new business, maar ook relatiebeheer is jou niet vreemd. Je bent verantwoordelijk voor huisartsen en zorggroepen in jouw regio. Deze zal – afhankelijk van jouw locatie – noord/midden of zuid Nederland zijn. jij nu werkzaam in de eerstelijnszorg en droom je ervan om je commercieel talent in te zetten, ook dan spreken we je graag! Je plant je eigen klantbezoeken, offline of online. Je bent dus geregeld onderweg voor gesprekken. Deze gesprekken variëren van een productdemo tot een tactisch/strategisch gesprek waarbij je op inhoud mee kunt denken met de klant. Je begrijpt wat hij bedoelt en jouw marktkennis toepast. Daar hoort natuurlijk een gezonde portie saleshygiëne bij! Vervolgens registreer je je deals, kansen en gespreksverslagen in ons CRM-systeem.